2013/05/23

Recent Bento,my Bread...



にほんブログ村 海外生活ブログへ

★ブログランキン参加しています♩クリックいただるとうれしいです〜★


ひさびにメロンパンを焼くー。クッキー生地ばりばりでかなり割れたけれど、
三温糖を使ったのでやさしー甘み♥

最近ぜーんぜんコテコテなお弁当を作っていないため、かなり手が鈍る(φ_φ)
おにぎりも大きさバラバラだけど、やっぱかわいいので、
毎朝6amに目覚ましするのに、6:30amにベッドから出るイケナイ習慣はやめて、
きちんと6amにキッチンに立てるように頑張ろう。。。笑

ファイファイ!!!
:メロンパン:
強力粉300g、三温糖 20g、塩 小さじ1、バター8g、ドライイースト 小さじ1
[クッキー生地]
小麦粉130g、ベーキングパウダー小さじ1、バター60g、三温糖 30g、卵 1個
バニラエッセンス又は、メロンオイル、グラニュー糖 適量

Hi.there♩
I baked melon shaped bread yesterday as I haven't made it for while.
they don't look so cute but Crunchy &moist inside=Yum!yumm!! lol

I gotta wake up earlier to make Bento to be more creative...
I won't be able to have enough time  if I get out my bed after 6:30 in the morning.
I have to make it 6am!!





2 comments:

  1. The melon pan looks absolutely amazing!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Shirley!! I wanna more skills for baking:))

      Delete

Thank you xxx♡