★ブログランキングに参加しています。クリックしていただけるとうれしいです♡★
日本から帰国後、初のパン焼き(><)
おとといくらいからかなり秋めいてきたので、今夜はシチューにしよーと思って、
それに合わせて白パンを♩
ケーキ型にむぎゅむぎゅ押し込んでお花型のちぎりパンにしましたー|(^ ^)|
This is my first time baking bread since I got back from Japan!
I took easy way to make white bread using cake mold :)
Cant wait to have it at dinner time with the kids...
型から外すとこんなかんじー
今夜食べるのが楽しみじゃーーーー。
日本から帰国後、初のパン焼き(><)
おとといくらいからかなり秋めいてきたので、今夜はシチューにしよーと思って、
それに合わせて白パンを♩
ケーキ型にむぎゅむぎゅ押し込んでお花型のちぎりパンにしましたー|(^ ^)|
This is my first time baking bread since I got back from Japan!
I took easy way to make white bread using cake mold :)
Cant wait to have it at dinner time with the kids...
型から外すとこんなかんじー
今夜食べるのが楽しみじゃーーーー。
Oh my this looks toooo good! please share recipe!!!
ReplyDeleteShirely, Thank you for stopping by my blog as usual! I will post the recipe next time!!
DeleteHere is a recipe in Japanese measure ↓
・210g of bread flour
・40g of all purpose flour
・ 7g of dried milk
・20g of sugar
・85g of whole milk
・3g of salt
・20 of unsalted butter
・4g of activated dried yeast